Lær med vilje på jobbet

Lær med vilje og læring på jobbet

Kursus: Lær med vilje på jobbet

Verden er i konstant forandring, og de hurtigere omstillinger stiller krav om mere effektiv læring på jobbet. En, der tror sig færdiguddannet, er ofte mere færdig end uddannet.

Personlig læring er ikke kun en reaktiv disciplin. Den proaktive side består i, at den samlede læringskapacitet er afgørende for organisationens innovationsevne og fremtidige værdiskabelse.

Masser af læring sker tilfældigt, men ved at gøre det mere bevidst og med vilje, kommer man meget længere med sin kompetenceudvikling.

Der er en stærk business case for læring på jobbet, fordi de forbedrede færdigheder øger effekten af den efterfølgende indsats på jobbet.

“Hvis jeg havde otte timer til at fælde et træ, så ville jeg bruge de seks første på at slibe min økse.” Abraham Lincoln

Kurset ”Lær med vilje på jobbet” henvender sig både til ledere, projektledere og andre nøglemedarbejdere.  Det kræver ingen særlige forkundskaber, ud over lidt selvindsigt og en god portion nysgerrighed. Deltagelsen forudsætter, at man har lyst til at forbedre egne færdigheder på kort tid med en målrettet indsats.

Vi er alle ofre for vores egne begrænsende overbevisninger, men hvordan opdager man hvilke man har – og hvordan gør noget ved dem? Dét lærer man på kurset.

”Uanset om du tror du kan – eller du tror du ikke kan – så får du sikkert ret.” Henry Ford

På kurset arbejder vi med mentale lærings-strategier, systematisk opstilling af læringsmål, overbevisningshåndtering, afdækning af tankernes byggesten, læringsfeedback og makkertræning samt en hel masse specifik inspiration tilrettet kursisternes individuelle læringsmål.

Deltagernes udvikling af jobrelevante læringsmål  er en integreret del af kurset. Derfor handler første kursusdag blandt andet om, hvordan man stiller skarpt på hvor man vil hen med sin læring på jobbet, så det sker med vilje.

Det typiske forløb består af tre dage, hvor hver kursusdag ligger med ca tre ugers mellemrum. Herved kan nye læringsstrategier trænes og de individuelle læringsmål realiseres. Der er typisk 8-12 på holdet. Kurset findes både som åbnet forløb og som virksomhedsinternt kursus.

Download tekst som PDF

For mere information om kurset, og drøftelse af mulighederne for tilpasning, ring på 26 28 84 48.

Læs også artikel “lær med vilje i projekter” fra Projektledelse nr 1 2027